Santoku 17,5 cm Professional
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu laadukas Santoku on japanilaistyylinen kokkiveitsi, jolle on ominaista leveä terä ja vain hieman kaareutuva leikkuusärmä. Santoku on monikäyttöisyydessään vailla vertaa ja siten erinomainen valinta keittiön yleisveitseksi. Esimerkiksi raaka-aineiden viipalointi, kuutiointi ja hienontaminen onnistuu Santokulla kätevästi. Terän ovaalihionta vähentää kitkaa ja saa raaka-aineet irtoamaan terästä helpommin.
Professional Master sarja on suunniteltu ammattilaisten käyttöön. Huippulaatuisesta DIN 1.4116 teräksestä valmistetuissa veitsissä on 56 HRc luokan kovuus. Kapeneva terän hionta tekee leikkuu jäljestä tarkkaa ja terästä kestävän. Ergonominen ja teksturoitu polypropeeniini kahva takaa luistamattoman ja turvallisen otteen. Kahva on käsitelty antibakteerisella suojalla ja ruiskuvalettu suoraan veitsen ruotoon, joka mahdollistaa täydellisen istuvuuden, sekä estää mikrobien mahdollisen kasvun kahvan kiinnityskohdassa. Master Professional-sarjan veitsillä on NSF (National Sanitation Foundation) sertifikaatti.
Perinteikäs yritys Tramontina on saanut alkunsa 113 vuotta sitten Etelä-Brasiliasta kuuluisalta Pampan alueelta, joka on tunnettu Brasilialaisen grillauksen eli Churrascon synnyinpaikkana. Churrascon juuret juontavat 1700-luvulle, jolloin karjapaimenilla eli Gauchoilla oli tapana grillata lihaa maahan painetuissa vartaissa nuotion äärellä.
Tramontina on ennen kaikkea tunnettu pihviveitsistään. Yritys valmistaa vuosittain yli 90 miljoonaa keittiöveistä sekä 500 miljoonaa aterinta tehden siitä maailman suurimman pihviveitsivalmistajan. Tänä päivänä yli 10 000 henkeä työllistävä Tramontina on kuuluisa erinomaisten tuotteidensa lisäksi vastuullisuudestaan, niin työntekijöiden, ympäristön kuin paikallisten alueiden kehittäjänä.
Mittatiedot
Leveys: 31 mm
Syvyys / pituus: 319 mm
Paino (netto): 0,167 kg
Paino (brutto): 0,175 kg
Leveys: 90 mm
Syvyys / pituus: 22 mm
Leveys: 155 mm
Syvyys / pituus: 398 mm
Paino (netto): 2 kg
Paino (brutto): 2,28 kg