Kaikki alkoi piloille
hapettuneen viinin epämiellyttävästä mausta. Vuonna 1983 Bernd Schneider, Vacu Vinin
perustaja, mietti ratkaisua makuongelmaan ja päätyi yhdessä insinööriveljensä
Johnin kanssa keksimään tavan säilyttää avattu viinipullo ilman, että viini sen
sisällä pilaantuisi. Nykyään veljesten kehittämä Wine Saver-tyhjiöpumppu on
käytössä yli 35 miljoonassa taloudessa, 80 eri maassa.
Tämän
tuotteen ympärille kehittyi kokonainen tuoteperhe, joka on osoittanut
ylivoimaisuutensa saaden yli 20 kansainvälistä palkintoa erilaisissa design- ja
vientikilpailuissa. Vacu Vinin perusajatuksena on tarjota uniikkeja tuotteita kohtuulliseen
hintaan. Menestyksensä myötä Vacu Vin on ottanut myös yhteiskuntavastuuta ja
tukee vammaisia lapsia "Sharing Success" -projektin kautta.