Santoku 17 cm
Laadukas kokkiveitsi on sekä ammatti- että kotikokin tärkein työväline. Santoku on japanilaistyylinen kokkiveitsi, jolle on ominaista leveä terä ja vain hieman kaareutuva leikkuusärmä. Hamarapuolen kärkiosa puolestaan kaartuu jyrkästi alaspäin. Santoku on monikäyttöisyydessään vailla vertaa ja siten erinomainen valinta keittiön yleisveitseksi. Esimerkiksi raaka-aineiden viipalointi, kuutiointi ja hienontaminen onnistuu santokulla joutuisasti.
Terä on valmistettu ensiluokkaisesta, tarkoitukseensa parhaalla mahdollisella tavalla sopivasta terässeoksesta. Teräksen koostumuksen ansiosta veitsi on mahdollista teroittaa uudestaan ja uudestaan partaveitsen teräväksi. Veitsi ei myöskään tylsy nopeasti, vaan pitää teränsä pitkään.
Prosessoidusta vaahterasta valmistettu kahva on kaunis, yksilöllinen ja miellyttävä kädessä. Prosessoitu vaahtera tuotetaan ympäristöystävällisellä, patentoidulla menetelmällä. Prosessissa puun solurakenne muuttuu pysyvästi, mikä parantaa materiaalin ominaisuuksia ja antaa sille syvän, kauniin sävyn. Lopputuloksena on äärimmäisen luja ja pitkäikäinen kahva, joka ei sisällä myrkkyjä tai kemikaaleja. Prosessoidun vaahteran etu on myös helppohoitoisuus: kahvaa ei tarvitse öljytä tai kyllästää, vaan tavanomainen puhtaanapito riittää. Älä laita puukahvaista veistä astianpesukoneeseen, vaan pese se käsin ja kuivaa sen jälkeen puhtaaseen astiapyyhkeeseen.
- Terän pituus: 17 cm
- Materiaali: prosessoitu vaahtera, ruostumaton teräs
- Tuotesarja: Wood
Mittatiedot
Leveys: 46 mm
Syvyys / pituus: 292 mm
Paino (netto): 0,1 kg
Paino (brutto): 0,1 kg